Trick or treat?

Det nærmer seg Halloween og jeg er i kostymemodus. Jeg er ikke så fan av Halloween, men ettersom det har blitt eneste dagen folk kler seg ut, så er jeg med – for kostymer og temafester elsker jeg! Jeg aner ikke hva jeg lander på i år. Kanskje blir det en reprise, kanskje noe nytt, kanskje noe helt enkelt. Tenkte likevel det var gøy å mimre litt tilbake til tidligere kostymer. Så her kommer et lite utvalg – enjoy!

Marie Antoinette - STYLE NOTES

Marie Antoinette: Blondekjole fra Vila, blondejakke fra H&M, gardiner på hoftene med pute under, oppsatt hår med oasis-kjegle inni. 

Isdronning - STYLE NOTESIsdronning - STYLE NOTES

Isdronning: Isblå kjole, saueskinnsputetrekk brettet rundt halsen som høy krage, iskrystall av papir limt i tinningen, hvit mascara, frosteffekt laget av sukker, tiara satt sammen av julepynt fra Nille + ei gammel brosje og perlehårbånd.

Havfrue - STYLE NOTESHavfrue: Smalt, knelangt, petrolfarget glitterskjørt fra H&M (stretch), petrolfarget tyll fra Stoff og stil, hudfarget bh, 2 plastskjell fra Festmagasinet Standard (malt med perlemorsfarget neglelakk), paljetter og perler limt på bh-en og i ansiktet. Brett tyllen i så mange lag du ønsker, brett og sy løpegang. Tre et strikk gjennom og trekk tøyet sammen til en tutu (ballerinaskjørt). Så syr du det forsiktig på skjørtet for hånd. (Beklager dårlig bildekvalitet)

1920's Gatsby - STYLE NOTES

1920's Gatsby - STYLE NOTES1920’s Gatsby-stil: Var heldig å finne en perlekjole i 20-tallsstil på KappAhls Vintage Collection for noen år siden, hårpynt satt sammen av to hårbånd, tidsriktig sminke og frisyre.

Pirater - STYLE NOTESPirat: Stripete maxiskørt (lagde en falsk splitt ved å feste nedre kant på ene sida med sikkerhetsnåler i lårhøyde), bredt skinn-/strikkbelte, sort t-skjorte som jeg klippet tvers av oppe, gamle tøybånd som henger i bue fra hoftene, smykke med mynter, tørkle på hodet, – og øyelapp, såklart. 

blackswan-stylenotes

Black Swan: Her har jeg dessverre ikke bilde av hele kostymet, men sminken er jo essensiell. Det var litt tidkrevende, men ta med en skjerm på badet, slik at du hele tiden kan forholde deg til et bilde – eller aller helst en YouTube-tutorial. Du trenger svart, hvit og sølvglitrende kajal/eyeliner/teatersminke. Skap vingeformen først og jobb med linjer for å skape fjæreffekt. I tillegg brukte jeg en blek foundation og la skygge av grått under kinnene for å skape en illusjon av innhulede kinner. Hodepynten er ulike hårbånd og -bøyler med fjær og strass satt sammen.

Håper du fikk inspirasjon til å bruke ting du har liggende (både klær og interiør) for å lage ditt kostyme. Garanterer at ingen kommer i det samme som deg!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s