Marmor-Mac

Marmor - Syle notes

Marmor har vært en het trend det siste året og mange har nok sett de kule dekslene man får kjøpt til både mobil og laptop. Men det lar seg også gjøre å lage det selv! Både Panduro og Søstrene Grene selger nemlig marmormønstret kontaktpapir!

  1. Sørg for at overflaten er ren og fettfri.
  2. Klipp et stykke som er litt større enn skjermlokket.
  3. Ikke ta av hele beskyttelsespapiret med en gang, men start med å fjerne bare et par centimeter langs ene langsida. Da får du bedre kontroll på flaten. Så fjerner du mer og mer, mens du presser ut all luft med et egnet redskap (flat spatel eller en klut kan fungere).
  4. Når hele skjermen er dekket av kontaktpapir, finner du fram en skarp hobbykniv og trimmer vekk det overflødige langs kanten av skjermen. Dette er enklest å gjøre med åpen skjerm, men vær forsiktig så du ikke skader maskinen din.
  5. Tilslutt kan man skjære forsiktig rundt logoen. Tipset er å skru på maskinen, slik at logoen lyser. Da er det mye enklere å følge formen.

Det finnes kontaktpapir i mange ulike mønstre og farger, så det er enkelt å skape sitt personlige uttrykk til en billig penge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s